Førjulstur til Bremen 1. – 5. Desember

Pris per person i delt dobbeltrom kr 11990,- (Enkeltromstillegg kr 1600,-)

Årets førjulstur går til  Bremen. Julemarkedet i Bremen er omtalt som eit av Tyskland sitt eldste og finaste julemarked. Marknadsplassen som blir fylt opp med over 170 dekorerte salgsboder og romantiske julelys, er omringa av bygningar fra middelalderen, og byr på julestemning utanom det vanlege. I salgsbodene kan ei kjøpe juleartiklar, souvenirer, gaver, og gastronomiske smaksopplevelsar som til dømes gluhwein, kringler, brente mandlar og karameliserte epler.

Også ved elvepromenade Schlachte er det klargjort for julestemning, men her er det servering som gjeld. Her lukter det av nybakt brød, røkt fisk og det fins også utallige variasjoner av fingermat.

Julemarkedet i Bremen gir ein følelse av å gå tilbake i tid til Middelalderen og Hansatida, og til då skipa kom heim fra fjerne land med velsmakande førjulslast.

Bydelen Schnoor har Bremens eldste bebyggelse, som tek oss tilbake til 1400-1500 talet, og kan friste med med flotte hus i bindingsverk, som ligg tett i tett i snirklete gater. Her kan ein finne mange skatter i form av handverk, smykker og tradisjonell tysk mat. For dei som er glad i å fotografere, er nok dette området eit absolutt høgdepunkt i byen. Ein må heller ikkje gløyme  at Bremen også er kjent for eventyret «Bymusikantane», fra eventyret til Brødrene Grimm, ei verdenskjent og kjær historie!

Vi lover vi deg julestemning, god mat og drikke, eigentid, samtidig som ein får tid til å senke skuldrane i hotellet si spa avdeling.

Vil du bli med oss på tur? 😊

Inkludert:

• Fly tur-retur Bergen- Hamburg, avreise Flesland kl. 09.20

• Transport  fra Hamburg til hotell i Bremen

• 4 netter på 4 stjerners spahotell, Best Western Hotel zur Post

• 4 frukoster og fri inngang til spa området.

• 4 middager, inkludert drikke

• Omvisning på Becks bryggeri, inkludert ølsmaking

• Guida tur

Ikkje inkludert:

• Lunsj

Påmelding innan 30. Oktober, begrensa antall plasser!

Detaljert dagsprogram vil bli sendt ut seinare til dei påmeldte.